Design Iisa Laatio Oy

Sisustusarkkitehtitoimisto Iisa Design sisustaa vaativammankin kohteen.
Suunnittelupalvelut yksityisasiakkaille ja yrityksille.

Toimiva tila vastaa päivittäisiin tarpeisiin ja tehostaa tilan käyttöä. Väreillä, materiaaleilla ja valaistuksella saadaan luotua erilaisia tunnelmia käyttötarkoituksen mukaisesti. Huolellisesti valitut laadukkaat materiaalit kestävät aikaa ja tuovat ripauksen ylellisyyttä arjen keskelle. Projektit hoidetaan sopimuksen mukaan aina suunnittelusta toteutukseen asti luotettavan yhteistyöverkostomme avulla. Rakennus- ja remonttihankkeissa eri osapuolien yhteistyön merkitys korostuu. Parhaimmillaan yhteistyö alkaa jo aikaisessa luonnosvaiheessa ja sulautuu saumattomasti yhteen muodostaen tarkasti harkitun ja miellyttävän kokonaisuuden. Kaikki hankkeet lähtevät ensin visioista ja mielikuvista liikkeelle, joten suunnittelijan on osattava myydä ja tehdä ideoiden esittelystä selkeää ja helposti ymmärrettävää.

Monipuolisiin toimeksiantoihimme on kuulunut kaikkea aina rakennus- ja tilasuunnittelusta käyntikortteihin ja kaikkea siltä väliltä. Koulutuksen lisäksi osaamisemme perustuu kuuntelun taitoon, kokemukseen ja ilolla tekemiseen. Mielenkiintoisinta työssämme onkin luova ongelman ratkaisu ja palkitsevinta tyytyväiset asiakkaat. Olemme onnistuneet, kun samat asiakkaat ovat vielä vuosien jälkeen palanneet uudestaan asiakkaiksemme muuttuneen elämäntilanteen tai uuden rakennushankkeen tiimoilta. Toimisto sijaitsee Järvenpäässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yritys on toiminut vuodesta 2011 alkaen. Projekti voi olla pieni tai suuri, se on silti ainutlaatuinen ja tärkeä. Jokainen suunnitelma luodaan aina asiakkaan toiveiden pohjalta, hyvää suunnittelutapaa noudattaen.

Otathan yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinun tai yrityksesi tarpeisiin sopiva suunnitelma!

Design agency Iisa Design provides interior and furniture design for private and public spaces. We share an office with Suunnittelu Oy Harri Laatio in an easily accessible location in central Järvenpää. Either home or at work, everybody deserves an adequate and convenient environment. A functional interior assists you with your daily needs and chores, and maximizes the efficiency of the space. Colors, materials, textures and lighting can create various atmospheres for each intended use. No matter how large or small of a project, each one is a unique and important opportunity. Every design sketch is created based on the clients requests to create a perfect surrounding just for you. Feel free to contact, and we'll tailor your personal or professional space to look and feel it's best!