Yksityishenkilöille

Toteutamme unelmasi toimivasta ja viihtyisästä kodista tai vapaa-ajanasunnosta. Suunnittelun kohde voi olla uusi tai vanha, yksittäinen huone tai koko talon käsittävä suunnitelma. Suunnitteluprosessi alkaa tilaajan toiveiden ja tilan käyttötarkoitusten kartoittamisella. Näin pystymme luomaan juuri sinulle toimivan kokonaisuuden. Jokainen projekti on yksilöllinen, joten suunnitelmien laajuudesta ja aikataulusta sovitaan erikseen. Suunnittelutyö laskutetaan joko tunti- tai urakkaveloituksena riippuen suunnitelmien laajuudesta. Otathan yhteyttä, niin lasketaan sinulle sopiva paketti !


- Konsultointi

- Stailaus

- Pohjaratkaisut

- Pintamateriaali- ja värisuunnitelmat

- Tekstiili-, kaluste- ja valaistussuunnitelmat

- Erikoiskalusteiden suunnittelu

- 3D-visualisointikuvat

- Toteutuksen organisointi


Samoissa tiloissa Arkkitehtitoiminta Laatio&Lehtola. Heidän kauttaan mm. lupakuvat, rakenteellisetmuutokset ja talosuunnitelmat pientaloista toimitaloihin.

Yrityksille

Toimiva ja viihtyisä työympäristö tehostaa tilankäyttöä ja työhyvinvointia. Se toimii käyntikorttina yritykselle ja tekee toiminnasta tuottavampaa. Hotelli, Ravintola- ja myymäläympäristöistä pyrimme luomaan elämyksellisiä tiloja, jotka herättävät tunteita ja saavat ihmiset asioimaan uudestaan. Arvostamme kestäviä arvoja ja haluamme sen näkyvän materiaali ja kalustevalinnoissa. Hanke voi olla pieni tai suuri, tartumme haasteeseen !


- Konseptisuunnittelu

- Erikoiskalusteiden suunnittelu

- 3D-visualisointikuvat

- Toimistot

- Liiketilat

- Hotellit

- Ravintolat

- Koulut

- Palvelutalot


Rakennuslupaa vaativat kohteet suunnitellaan aina yhteistyössä Arkkitehtitoiminta Laatio&Lehtolan kanssa.